LAMININE, factor de crestere fibroblaste

Laminine este cu adevarat supliment perfect de la Mama Natura pentru sanatatea mentala, fizica si emotionala. Daca sunteti in cautarea echilibrului si imbunatatirea generala in viata ta si de bine-a fi, s-ar putea incepe cautarea dumneavoastra pentru a raspunde la intrebari de baza.
Laminine  este o formula unica, patentata, care ofera cele mai multe proteine ​​esentiale si aminoacizi de care organismul nostru are nevoie, împreuna cu mecanisme adecvate de transport pentru a directiona aceste constructii nutritive blocuri in cazul in care organismul are nevoie de ea cel mai mult. Este mai simplu de solutii - derivate dintr-o naturalsource - care accepta blocurile fundamentale ale organismului mai complexe din istoria corpul uman. Acest lucru, super-sinergetic naturale contine vitamine cele mai cunoscute, minerale importante, aminoacizi esentiali, plus alte elemente nutritive. Laminine este pur alimente natura lui, perfecta si combinatia ideala de datatoare de viata sustinere provenind de la uscat, pe mare si a plantelor. Persoanele cu alergii ou ar trebui sa consulte un medic înainte de a lua Laminine.
Laminine, ajuta la regenerarea celulelor imbatranire, in timp ce complet nutritive celulele nesanatoase si sprijinirea restaurare la o stare de homeostaziei organismului tau are propriul mecanism de reparatii, care este capacitatea fizica de a regenera propriile celulele deteriorate.
Acest mecanism de reparatii este viu si bine atunci când suntem tineri, dar incetineste odata cu varsta. Laminine revigoreaza si dezlantuie acest mecanism de reparatii puternic, care exista in fiecare dintre noi. Imaginati imbunatatirea sanatatii dumneavoastra, nu deterioreaza cu timpul, si se bucura de rezistenta fizica, mentala si emotionala mai mare. Acest lucru este mai mult decat o fantana mitic de tineri intr-o tara departe, este o formula de la care tinerii izvoraste in esenta vesnica. Aceasta este supliment super-uman, care este Laminine.
Organismul uman incepe si se termina cu creier. Într-o lume perfecta de diete ideale, pe plan intern - si un mediu curat, extern - creierul ar obtine sale stimuli optime, pure de alimente si imprejurimi si apoi orchestra necesara si optima a corpului si functiile mentale. Din pacate, acest lucru este mult lumea noastra reala de prelucrate, fast-food si toxine poluate, nocive din aer si apa. In ciuda cât de mult rasa umana a evoluat, nu se poate nega faptul ca viata moderna pune cantitati imense de stres asupra creierului si trupurile noastre. Dezechilibrele create de acesti factori se manifesta in forma de depresie, oboseala, pierderi de memorie si o serie de boli si deteriorarea punct de vedere fizic, mental si spiritual. Laminine  reprezinta mai mult de stiinta Serviciul, la propriu si la figurat. Dincolo de sustinerea nevoile corpului nostru - care este ceea ce cele mai multe suplimente sunt destinate sa faca - Laminine poate ajuta de fapt recalibra si reprograma ne pe atat de multe niveluri. Mai degraba decat sa fie un supliment pentru a aborda deficientele, formula exclusiva LifePharm Global Network este conceput pentru a ne lua inapoi la eficienta, creand o noua era in domeniul stiintei nutritionale.
V-ati intrebat vreodata cum un copil se dezvolta fizic? Cum o persoana tanara poate exercita atat de multa energie si de a recupera aproape instantaneu? Sunteti curiosi de ce un copil este capabil de a invata limbi atat de repede si modul in care acestea pot aminti cele mai mici detalii? S-ar putea imagina ca acesta este doar unul dintre avantajele de a fi tineri si fara griji. Exista de fapt un motiv chiar mai mult evolutiv pentru acest fenomen. Este intr-adevar despre mai putine ani de viata si de uzura fizic, mental si spiritual dar mai mult decat atat, este vorba despre apropierea de stadiul embrionar de a fi, care sustine toata viata la nastere si dincolo. Raspunsul se afla intr-un compus care este esentiala în sprijinirea dezvoltarii embrionare, este numit factor de crestere fibroblaste (FGF). In timp ce FGF este disponibil in placenta umana, disponibilitatea de a corpului uman se diminueaza in timp si, în esenta dispare pe masura ce imbatranim. Corpul nostru este incapabil de a produce propria FGF, asa ca trebuie sa-l obtina de la sursa de alimentare. Aceasta este in cazul LifePharm Global Network Laminine  umple o legatura cruciala lipsa in lantul uman de viata.
Laminine, un supliment natural, este considerat a fi singura sursa cunoscuta de FGF la adulti. Creditele de cercetare FGF cu reprogramarea esenta, celule stem adulte si aminoacizi in organism (care face la instrumentele sale de reparatii naturale), pentru a calatori in zonele care au nevoie de ea cel mai mult. Odata ce exista, aceste instrumente de reparatii au capacitatea de a se integra cu acea parte corpului. Misiunea lor devine pentru a repara si regenera celulele si tesuturi in acea locatie, ori de câte ori este in organism. Acest lucru explica de ce Laminine a demonstrat o gama larga de beneficii pentru oameni diferiti, si în unele parti ale corpului diferite.
Descoperitorii produsului
În 1929, John R. Davidson, un medic canadian, a descoperit un extract derivat din oua de gaina fertilizate atunci cand acestea au fost într-un stadiu critic de incubare. El a folosit acest extract pentru a restabili sanatatea la pacientii sai. Dr. Davidson a petrecut mai bine de un deceniu in curs de dezvoltare si cercetare teoria lui. Cu toate acestea, atunci cand Dr. Davidson a murit in 1943, cercetarea sa in oua de gaina fertilizate nu a fost trecut pe si a fost repede uitat.
Aproape 50 de ani mai târziu, Dr. Bjodne Eskeland a reluat cercetarile Dr. lui Davidsonsi  pune teoria in practica, urmarirea de extract fecundat ou de gaina a fost reinviat de catre expert in primul rand Norvegia pe cercetare ou si a emis ipoteza ca partial incubate, ouale de gaina fertilizate continea o combinatie speciala de aminoacizi, peptide si fractiuni proteice care ar putea contribui la o serie incredibila de beneficii de sanatate atunci cand este consumata de om. Aceasta include vitamine, minerale si proteine, precum si elemente importante de aparare, factori de crestere, hormoni si alte componente biologic active. In teorie, aceste partial incubate, ovule fertilizate - în mod special 9-o zi, oua de gaina fertilizate - contine toate elementele nutritive necesare pentru a incepe o viata noua si cea mai mare cantitate de hrana pentru a se dezvolta intr-o fiinta vie. Deci, este in acest moment precis cand tesutul extrem de puternic a fost primul extras de a formula LifePharm Global Network Laminine  formula. Laminine contine 9-zi-vechi extract fecundat ou de gaina, impreuna cu un amestec de fito si maritime adaos de proteine ​​pentru a face l completeze cu toti aminoacizii esentiali. Mai mult de 80 de ani, descoperirea initiala a lui Dr Davidson este, in prezent, cheia pentru deblocarea usii de o sanatate mai buna, performante imbunatatite mentale, fizice si emotionale si echilibrate viata, mai buna.
LifePharm Global Network are drepturi exclusive pentru producerea si distribuirea de un amestec unic de ingrediente care sunt combinate pentru a deveni Laminine. Numele vine de la cuvântul Laminin, care este substanta care se gaseste in fiecare dintre noi la nivel celular care literalmente ne tine impreuna. Beneficiile de persoane primesc de la Laminine sunt atat de profunde incat pentru multi aceasta este mentionata ca liantul care tine pe toti laolalta - mental, fizic si emotional. Propriu si la figurat, aceasta formula reprezinta esenta vietii. Laminine este, pur si simplu o formula, pentru a ne face noi sanatosi, bogati si intelepti.
Mai multe informatii pe http://www.lifepharmglobal.com
Laminine este fabricat in SUA, in fabrici de renume care urmeaza stricte de FDA (Food  Drug Administration) si GMP (Good Manufacturing Practice) liniile directoare. Produsul nu contine Laminin.