Despre Companie

LifePharm Global Network
De la începutul său în iunie 2011 - LifePharm Global Network (LPGN), a trasat un nou curs în industria de marketing de rețea și se distinge printr-o conducere care este unic prin popor și pentru popor. Acest concept - cunoscut sub numele de dumneavoastra, pentru tine - este în centrul societății și piatra de temelie pe care LPGN a fost construit. 
LifePharm Global Network este în afaceri de consolidare a vieții, crearea de mijloace de trai mai bune și de a lăsa moștenire pentru generațiile viitoare. 
Aceste schimbări pozitive ... emotional, mental, fizic și financiar ... au fost deja adoptat de multe mii. 
Cu un, produs de proprietate va schimba viata ... plus o oportunitate unică și plină de satisfacții pentru a crea un trai mai bun ... 
LifePharm Global Network este sporirea bunăstării și stilul de viață de oameni din întreaga lume. În timp ce afacerea noastră este încă în fază incipientă , am avut un impact pozitiv asupra noastre de membrii și a consumatorilor. Sediul companiei noastre se află în Orange County, California, este acasa, la peste 40 de angajați (și în creștere!). 
Ne extindem și încântați de ceea ce ne rezervă viitorul. Dar chiar așa cum am sărbători realizările din primii ani de un an și jumătate în afaceri, este la fel de important să se recunoască faptul că istoria a jucat un rol vital în deschizând calea pentru LifePharm succes la nivel mondial de rețea de astăzi. Societate-mamă LifePharm Global Network a pavat drumul spre succes mulți ani în urmă - în sectorul comerțului cu amănuntul de consum - cu cele mai bune produse de vânzare, și de marketing inovatoare.
LifePharm Global Network (LPGN) este o filială a LifePharm Inc, compania-mamă. 
LifePharm Inc a început în 2001, sa concentrat pe activitatea de dezvoltare, de marketing și distribuirea premium, suplimente naturale în sectorul comerțului cu amănuntul în șase țări. 
Un deceniu înainte sa născut LPGN, societate-mamă LifePharm, Inc era deja un actor important pe piața cu amănuntul de produse de consum. 
De fapt, LifePharm, Inc a ajuns la scadență, prin mulți ani în arena piața de retail, din 2001, și ne-a învățat importante lecții de viață pe care le pune în practică în fiecare zi la LifePharm Global Network. 
Rădăcinile noastre sunt puternice și constante și la fel cum am hrăni și hrăni copiii noștri să crească în măreție, la fel, compania noastră mamă ne-a arătat calea și le-am luat ca înțelepciune și experiență și a creat generația următoare de la o sanatate mai buna si home- afaceri de succes bazate pe cu LifePharm Global Network ... filiala de rețea de marketing. 
Cu afacerile substanțiale experiență în spatele nostru ca LifePharm, Inc - plus un început incredibil de puternic și de succes a continuat cu noastre de marketing direct LifePharm companie Global Network - suntem gata pentru a schimba ADN-ul din industrie și cei care folosesc și a cotei de produsul nostru ... la propriu și la figurat. 
Suntem dedicat pentru a face în următorii ani din viata ta cei mai buni ani din viata ta, cu un produs exclusivist și un plan de marketing de rețea, care este atât de original și realizabile, setarea pentru succes.
LifePharm Inc a fost una dintre primele companii de supliment din Asia de a folosi celebritati populare pentru a promova, susține și de a construi brand awareness. 
Cu o acoperire media extinsă și campaniile de branding strategice, LifePharm, Inc a crescut de a fi o gospodărie, de top-vânzare de brand în categoriile sale de produse. 
Numele LifePharm, Inc a devenit sinonim cu premium, suplimente naturale de înaltă calitate, realizate în SUA Ca urmare, compania a depasit cu mult asteptarile sale de vânzare, care au ajuns la sute de milioane de dolari.
ECHIPA EXECUTIVA - La LifePharm Global, am înțeles că "succesul tau este si succesul nostru", astfel încât ne-am dedica pentru a face sigur că tot ceea ce facem la LifePharm Global Network vor beneficia în cele din urmă bunul nostru cel mai valoros:!  
Echipa noastră executivă și de management este echilibrul perfect de afaceri savvy și Network Marketing know- how, creând o combinație puternică pentru a pune in practica viziunea companiei la nivel global.
                              ALTE INFORMATII DESPRE COMPANIE / LAMININE
CE POATE FACE LAMININE PENTRU TINE?
LAMININE oferă cele mai multe proteine esențiale și aminoacizi are nevoie corpul nostru, împreună cu mecanismele de transport corespunzătoare pentru a direcționa aceste blocuri nutritive pentru a în cazul în care corpul nostru are nevoie de ea cel mai mult. Laminine este un super-alimente naturale, sinergice, care conține vitaminele cele mai cunoscute, urme importante minerale, toate cele opt aminoacizi esențiali, împreună cu alte elemente nutritive. Laminine este natura lui alimente mai perfectă și combinația perfectă de dătătoare de viață susținere provenind de la uscat, pe mare și a plantelor. 8 teste clinice au fost efectuate pe care au aratat efecte pozitive laminine privind fizice, mentale, forte emotionale si generala de sanatate. Astfel, poate viata ta folosesc o schimbare? Poti folosi mai multa energie? Ce zici de o perspectivă extrem de pozitiv asupra vieții? Un nou sentiment de dorința de a afecta fiecare domeniu al vieții tale ... pur și simplu trebuie să încercați Laminine zilnic.
DE CE ACUM?
Cu sediul în California de Sud, LifePharm a fost în afaceri de dezvoltare, de marketing și distribuirea premium suplimente toate-naturale, în sectorul comerțului cu amănuntul în întreaga șase țări din 2001. Cu mass-media extinse și campaniile de branding, LifePharm a devenit un brand de uz casnic în categoriile lor specifice și Numele său este sinonim cu premium, suplimente naturale de înaltă calitate, realizate în Statele Unite ale Americii. colectiv, management și acționarii LifePharm are peste 150 de ani de experiență în industria noastră. Pentru a asigura o oferim in mod constant produse de înaltă calitate pentru consumatorii noștri, toate produsele LifePharm sunt fabricate în Statele Unite, care aderă la cele mai stricte standarde de practică de fabricație și noi sunt susținute printr-o politică de răspundere multe milioane de dolari. LifePharm a fost una dintre primele companii de supliment din Asia de a folosi celebritati populare pentru a promova, susține și de a construi produse și mărcile sale. Ca urmare, compania a depasit cu mult asteptarile de vanzari ajunge la sute de milioane de dolari și a reușit să devină de vânzare de brand de top în categoriile noastre. În aceste vremuri grele de multe ori, suntem hotărâți să facă contribuțiile noastre la societate prin reorientarea obiectivele noastre. Primul pas a fost trecerea de la utilizarea resurselor financiare de la celebrități bogate și companii de media și în loc să-l dau la faptul ca tot mai merituoși pentru a primi aceste câștiguri financiare; DVS. Singurul mod plauzibil pentru a realiza acest lucru a fost prin operarea în domeniul Rețele de afaceri. Prin urmare, LifePharm Global Network a fost format ca o companie sora a LifePharm, Inc pentru a face această mișcare îndrăzneață o realitate.
OPORTUNITATE
Pentru a crea planul de compensare, nu ne-am angaja un specialist sau consultant care în mod natural tinde să creeze un plan mai benefic pentru companie. In schimb, ne-am așezat cu diferite rețele de lideri de afaceri din SUA și diferite țări internaționale, cum ar fi voi înșivă și vă lăsați au domniei gratuit de modul în care ar putea face cel mai bine bani în crearea de rețele de afaceri. Scopul nostru a fost de a veni cu un plan cu totul nou, simplu, drept-înainte și ușor de a obține despăgubiri, de neegalat și de neegalat la orice companii de acolo. Firește, în orice afacere, profitul trebuie să se facă astfel de afaceri poate supraviețui și prospera. Astfel de garanții au fost plasate în programul software, pentru a evita exces și colaps compania. Astăzi, suntem mândri de a dezvălui o abordare cu totul nouă în planul de compensare în care noi credem că este planul de compensare pentru prima dată în lume, care a fost creat în întregime de către "te", distribuitori și asociații, cu obiectivul principal de a face sa te simti aceasta companie este a ta de a păstra. noastre de lângă menținerea sănătății dumneavoastră, speranța noastră cea mai sinceră este căniciodată nu reușesc în afaceri de rețea din nou.
ADMINISTRARE
LifePharm Global Network a fost fondată în 2011 de către o echipă de pionierat, vibrant, și ale persoanelor fizice cu un scop unic este de a transfera consumatorului să paradigmă de introducere pe piață de consum din lume. Sub îndrumarea lor, LifePharm Global Network este în poziția de prim pentru creștere uluitoare niciodată înainte de văzut în industria vânzărilor directe, atât în Statele Unite și în străinătate. Această echipă de imaginație conducerea executivă rămâne de principiul că această companie este "Prin Tu, For You", și că succesul lor se bazează în primul rând pe succesul distribuitorilor.
MISIUNE
Pentru mulți dintre noi, viața nu ar fi ieșit așa cum ne-am imaginat-o să fie.provocările cu care vă confruntați sau orice tip de criză în prezent trece printr în aceste vremuri încercând, să se fi schimbat "tu", ca o persoană. Cu toate acestea, schimbare poate fi interpretată în multe lucruri. Schimbările ne referim sunt: emoțională, fizică, mentală și schimbările financiare Ca o companie, misiunea noastră de bază este de a vă ajuta să se schimbe pentru a deveni o persoană mai bună. Persoana care ai fost menit să fie, înainte de toate provocările din viața ta. Pentru ca cu fiecare pas te duce spre imbogatirea vietii tale dacă prin produsele noastre sau planul nostru de compensare generos, singura noastră speranță este că puteți împărtăși aceste beneficii cu cei dragi. Suntem pe deplin angajamentul de a vă ajuta să vă îmbogățească, astfel încât să, la rândul său, poate ajuta împuternici pe alții.