Întrebări / FAQ

Despre  etimilogia cuvintului  laminina https://elly4god.wordpress.com/2013/08/18/laminina
laminine, s. f. / laminln. [Lat. lamina = iamd.1 foaie. suborn, -ină.]
Termen generic pentru un complex glicoproteic constituent al “lamei bazale, cu Mr 850 kDa, alcătuit din trei lanțuri polipeptidice denumite laminina A (400 kDa și peste 3 000 de aminoacizi), laminina B, (230 kDa), fiecare dintre aceste două lanțuri având circa 1500 de aminoacizi. Cele trei lanțuri formează un trimer în formă de cruce, la nivelul căruia fiecare lanț prezintă domenii globulare funcționale. Prin domeniile funcționale, I. se leagă de receptorii specifici de pe suprafața celulelor, dar și de componente ale matricei extracelulare ca *heparan sulfa-tul și *colagenul tip IV. Receptorul pentru I., cu M,. b7 kDa, aparține familiei *integrinelor. Genele codante pentru 1. se află pe cromozomul 18 pentru lanțul A, iar pentru lanțurile B, și B; pe cromozomul 1. L. au ca proprietate majoră legarea componentelor matricei extracelulare între ele, dar și cu membrana celulară (împreună cu alte glicoproteine ca: *fibronectina, *trombo-spondina, “tenascina etc.).
De asemenea, Laminina ar fi implicată și în procesele de *angiogeneză, producând alinierea celulelor endoteliale în tuburi capilare, precum și în producerea “meta-stazelor.
Aceasta este explicația stiințifică, iar noi vedem în ea mâna lui Dumnezeu încă de la CREAȚIE, și chiar de atunci Dumnezeu a pregătit pentru noi acest sacrificiu SUPREM din dragoste pentru noi. De la Adam până la noi toți oamenii, buni sau rai, sunt în viață din cauza aceasta, că Dumnezeu a pus în noi LAMININA, corpuri frumoase sau mai puțin frumoase.
Dumnezeu a pus în tine ADN- ul din clipa în care te-a creat, ceea ce trebuie să fii pe pământul acesta, pentru gloria Lui. Fiecare ADN poartă codul genetic și limbajul lui Dumnezeu, cine trebuie să fii tu pe pământ ca să îți îndeplinești destinul. Tu ai între 60-100 trilioane de celule / ADN, purtând codul genetic pus de Dumnezeu în organismul tău. Tu trebuie să activezi prin post și rugăciune potențialul pus în ADN-ul tău de la început, prin prezența Sa în viața ta, prin Duhul Sfânt.   Dr. Rodica Maloș

Despre  laminine  din  Dictionarul  medical  american  http://www.pdr.net/full-prescribing-information/laminine?druglabelid=3591
                                                                         
        LAMININE
Care sunt ingredientele din Laminine ™? 
Ingredientele din Laminine ™ sunt extracte de alimente care sunt recunoscute ca fiind sigure. Mai jos este informațiile prezentate cu privire la Laminine ™: 

Sugestii pentru utilizare adulti: Ca supliment alimentar, ia 1-4 capsule pe zi 
Ingrediente: OPT9 amestec de proprietate (620 mg)
 Alte ingrediente:   Gelatina vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu
Ovulul folosit în Laminine ™ este prelucrat într-un mod unic și aceasta poate, sau nu poate, declanșa același tip de reacții alergice care ouă de la magazin poate determina la persoanele cu sensibilitățile de ou. În mod evident, pacientii cu alergii ou ar trebui să procedeze cu mare precauție, dar vă rugăm să fie informat că multe persoane cu alergii ou s-au găsit Laminine să se fi în beneficiul lor. 

Proteina marin este derivat din diverse surse marine de proprietate de pește, care provine din apele curate ale Oceanului Pacific, în afara Australia și Noua Zeelandă. Nici unul dintre vieții marine sunt pe cale de dispariție specii.
Utilizare de proteine ​​vegetale
Proteine ​​vegetale are un profil de aminoacizi esențiali, care este foarte apropiat de cel al proteinei ideale pentru nutriția umană (FAO / OMS 1985 și 2002). Pentru Laminine ™, un proces patentat izolează în continuare aceste proteine ​​de a elimina compușii, care neutralizează avantajele aminoacizi esențiali.         
Rezultatul este un ingredient, care este ridicat în acid glutamic, (intensificare a funcției cognitive a creierului), aminoacizi cu lanț (pentru a contracara insomnie) ramificat, lizină (pentru a controla eliberarea de serotonina, control starea de spirit) și arginină (promovarea oxid de azot și formare de hormon de creștere). Prin urmare, aceste a proteinelor special izolate adaugă o compoziție sinergică puternic pentru a spori activitatea creierului. 
Utilizarea marine Proteine
​​Niveluri ridicate de Glycine in proteine ​​marin special extras utilizat în Laminine ™, combinat cu o cantitate semnificativă de hidroxiprolină a stabiliza glicina, aceasta o face candidat primar pentru un aliment pentru creier teribil. Prin ea însăși, Glicina este un neurotransmitator, utilizat în primul rând de creier pentru a controla nivelul de glutamat. Ca o combinație în OPT9, ea devine o forță puternică pentru a spori functie de memorie in creier.
Care este doza recomandată de Laminine ™?
LifePharm ® Network Global recomandă 2 comprimate, de doua ori pe zi, pentru primele doua saptamani, si 1 comprimat, de două ori pe zi după aceea. Recomandări de administrare: luați 2 capsule înainte de micul dejun și 2 capsule înainte de culcare pentru primele 15 zile, urmate de 2 capsule înainte de micul dejun, ulterior. Suplimentul a avut excelenta tolerabilitate global, așa cum nu au existat rapoarte de orice efecte adverse în studiile în timpul suplimentarea dietei cu ProtoEmbryonic Etapa Extract. 
Am nevoie de o baza de prescriptie medicala pentru a utiliza Laminine ™?
Nu. Laminine ™ este un supliment nutritiv naturale conținând doar cele mai bune ingrediente nutritive, nu este necesar să se obțină o rețetă. 
Cum se ProtoEmbryonic Etapa Extract potența asigurat?
ProtoEmbryonic Etapa Extract utilizat în Laminine ™ este derivat din ouă, care provin de la liber - Gama de găini. Nu există nici o izolare sau de alți factori de stres de mediu, care afectează calea naturală a esențiale ingredientele care dau viață. 
Există vreun colesterol semnificativă a ProtoEmbryonic Etapa Extras?
Nu. Oul consumă tot colesterolul timpul etapelor protoembryonic și timpurii. Etapa Extractul ProtoEmbryonic este derivat din albușul de ou, nu gălbenușuri. Consumatorii de sănătate-conștient au evitat ouă din cauza conținutului lor de colesterol, chiar dacă acestea sunt fără îndoială una dintre cele mai extrem de hrănitoare alimente ale naturii. Laminine ™ nu conține colesterol. În timpul dezvoltării pre-embrionare, 90 la sută este consumat în ou în sine, astfel încât Laminine ™ este practic fără colesterol. 
Sunt ferma-a ridicat ouă diferit de ouă Gama?
Pui crescuți în fermele industriale unde există supra-aglomerarea, nutriția inadecvată, nu aer curat sau de soare, și spațiu inadecvate de a călători și de a interacționa cu alți pui, produce ouă de calitate inferioară. Ouă fertilizate prevăzute de găini neizolate, bine hrănite, care s-au împerecheat cu cocosi intr-un mediu natural sunt ouă dovedit a avea o concentrație mai mare de ingrediente benefice. 
Ce zici de Salmonella?
Norvegia este una dintre puținele zone din lume care este lipsită de orice prezența a salmonelei. 
Cum poate Laminine ™ luptă imbatranire?
Ca vârstele generației baby-boomer, se confruntă cu provocările tipice de energie scăzut și sex mai mici. Multi oameni pot deveni deprimati care acestea se confruntă de pensionare și de căutare pentru un nou scop în viață, sau de a face cu boli cronice sau deteriorarea facultăților mintale. Ce minunat să cred că un tot supliment natural poate ajuta pe acești oameni depăși toate aceste provocări. În timp ce Laminine ™ s-ar putea să nu inversa ceasul de imbatranire, se poate face mai mult pentru a ne face să se simtă din nou tineri, îmbunătățirea energie, rezistenta, și pofta noastră de a trăi. Se poate îndeplini dorințele baby boomers ", pentru a spori rezistența, energie, precum și nivelul general de fitness si de sanatate sexuala. 
Exista efecte secundare sau riscuri de sănătate?
Acest produs conține doar 100% ingrediente alimentare și este testat în mod regulat pentru a asigura siguranța și calitatea. Fiecare ingredient a fost aprobat ca fiind sigur de către FDA și tot apar pe FDA GRAS (general recunoscute ca fiind sigure) lista. Acest produs este fabricat în Statele Unite ale Americii în conformitate cu orientările GMP stricte care au fost stabilite de către FDA. 
Există probleme de contra-indicații sau siguranță?
Deși Laminine ™ nu are nevoie de nici o baza de prescriptie medicala, este întotdeauna sugerat să se consulte medicul dumneavoastră cu lista de ingrediente dacă sunteți sub orice alt medicament, tratament sau condiție medicală (cum ar fi sarcina, probleme cu inima). Este normal să aveți un motiv de îngrijorare cu privire la produs. 
                                                 
                                                                OMEGA + + +
I. Când este cel mai bun timp pentru a lua Laminine OMEGA + + + ?
R. Pentru cea mai buna absorbție, vă recomandăm să luați Laminine OMEGA + + + la aproximativ 15 minute înainte de masă.
I. Cât de multe capsule moi sunt în fiecare sticlă de Laminine OMEGA + + + ?
R. Fiecare flacon de Laminine OMEGA + + + conține 30 de capsule .
I. Din moment ce am iau deja Laminine, va adăuga Laminine OMEGA + + + la dieta mea mi-a dat prea mult din ou fertilizat aviare.
R. Prin încorporarea Laminine OMEGA + + + în rutina de supliment, nu sunt luați prea mult fertilizat Extract ou aviară ca Laminine OMEGA + + + oferă doar un impuls adăugat.
I. Ce separă Laminine OMEGA + + + de la produse similare de pe piață astăzi ?
R. Laminine OMEGA + + + este unic în utilizarea sa de cea mai înaltă calitate, puterea și siguranța de acizi grasi Omega, CoQ10, și vitamina K2, asigurarea eficienței produsului. Laminine OMEGA + + + incorporeaza, de asemenea, un impuls adăugată a fecundat Extract Egg aviară, distinge produsul nostru de la orice produse aparent similare de pe piață astăzi. Laminine OMEGA + + + este o formulă multi-acțiune special conceput pentru a ajuta la mentinerea si imbunatatirea sanatatii circulator. Amestec de sinergic ajută la îmbunătățirea efectului de fiecare ingredient care lucrează în armonie.
I. Ce este Engraulis Ringens, și de ce este mai bine decât uleiul de pește somon / cod ulei de pește sunt deja iau ?
R. LPGN Surse de ulei de pește de la Engraulis Ringens, un membru al familiei hamsii, găsite în Humboldt curent, în cazul în care Apele sunt curate și clare. Fitoplanctonului că specia Engraulis Ringens consumă în această regiune este bogat în DHA si EPA, oferind pește cele mai mari rate apar în mod natural de DHA si EPA de orice alte specii de pești. Uleiul de pește este supus, de asemenea, molecular distilare, și este testat înainte și după procesul de a elimina mizeria și toxinele și să asiguresiguranțauleiului.
I. Va uleiul de pește în Laminine OMEGA + + + da suplimentul un gust de pește ?
R. Ca ulei de pește nostru suferă de distilare moleculara pentru a elimina orice toxine potențiale și este apoi testată înainte și după proces, nu ar trebui să gust de pește sau de final neplăcut de la luarea OMEGA Laminine + + + .
I. Există reacții adverse pentru oricare dintre componentele din Laminine OMEGA + + + ?
R. Nu există cazuri documentate sau cazuri de reacții adverse. Atunci când luate ca a recomandat, Laminine și Laminine OMEGA + + + sunt sigure si eficiente. Vă rugăm să rețineți avertismentul alergen: acest produs conține ouă, pește și soia. Ca întotdeauna, dacă aveți întrebări cu privire la modul în care Laminine sau Laminine OMEGA + + + va fi afectat de alte medicamente pe care le luați, vă rugăm să consultați cu dvs. medic .
I. Ce se întâmplă dacă iau deja suplimente separate pentru Omega, vitamina K2 și / sau CoQ10 ? Ar trebui să încetați să luați-le ?
R. Laminine OMEGA + + + + este un supliment alimentar bine formulate, care include mai multe ingrediente functionale. Prin crearea unui supliment all-in-one pentru sănătate circulator, ne permite persoanelor fizice posibilitatea de a înlocui 3 suplimente individuale costisitoare cu 1 supliment formulat superioară.
I. Sunt încă destul de tânăr - nu am nevoie pentru a lua un supliment pentru a îmbunătăți sănătatea mea circulator ?
R. Un sistem circulator sanatos are beneficii pentru persoanele de toate vârstele, cum ar fi: fluxul de sange optima a creierului si a altor organe; funcționeze mai bine cognitive, a crescut de energie, un somn mai bun, oboseala redus, răspunsul imun a crescut și recuperare rapidă în urma exercițiu.
I. Unde pot găsi Laminine OMEGA + + + azi ?
R. Chiar dacă nu aveți nevoie de o baza de prescriptie medicala pentru Laminine OMEGA + + + , acesta nu este încă disponibil peste tot. Dacă sunteți interesat în luând Laminine sau Laminine OMEGA + + +, sau s-ar la fel ca mai multe informații despre suplimente, vă rugăm să contactați un LifePharm Global Network Independent Business Owner . Dacă nu știți un IBO, va rugam sa vizitati www.lifepharmglobal.com  sau contactati-ne la
949.216.9600 direct și vă putem referi la o persoană în zona dvs. sau a vă oferi informații cu privire la beneficiile
devenind un IBO .
I. De ce este Laminine OMEGA + + + este disponibil numai prin intermediul IPA ?
R. Ca Laminine, Laminine OMEGA nostru + + + supliment nu este disponibil prin spoturi sau pe rafturile magazinelor. Ea are o poveste de spus, și că este motivul pentru care am ales să ofere Laminine OMEGA + + + exclusiv prin rețeaua noastră de LPGN IPA.

                                                                IMMUNE +++
 Î: Când e mai potrivit de luat IMMUNE +++ ?
IMMUNE +++ este cel mai bine luate 1-2 ori pe zi, la ora mesei.
Î: Cate IMMUNE +++ comprimate ar trebui să ia?
Utilizarea zilnică propus pentru IMMUNE +++ este de 1-2 tablete pe zi.
Î: Câți sunt comprimate în fiecare flacon de IMMUNE +++ ?
Fiecare flacon de IMMUNE +++ conține 30 comprimate.
Î: De ce există mai multe surse de vitamina C in IMMUNE +++ ?
În IMMUNE +++ , Blend Life-C este o formă de vitamina C, cunoscut sub numele de acid ascorbic, combinate cu bioflavonoide citrice și metaboliți de lipide care cresc potența acidului ascorbic și de a ajuta-l în organism mai repede și rămâne în organism mai mult, oferind pana la 24 de ore de aparare imunitara. Herb și Botanică Blend este o combinație de ingrediente naturale care ajuta organismul lupta impotriva virusilor si a infectiilor in timp ce ofera un impuls sistemului imunitar. Cei doi lucreaza impreuna cu amestecul Opti-Shield pentru a stimula sistemul imunitar global al organismului, dând organismul instrumentele de care are nevoie pentru a lupta impotriva infectiilor si virusilor potențial periculoase. În plus, vitamina C are proprietati anti-inflamatorii, țesut de recuperare și beneficii de construire de colagen, care este de ce este mai mult decât o sursă de vitamina C.
Î: Pot lua mai multe forme de over-the-counter de vitamina C și de a primi aceleași beneficii ca și aș din IMMUNE+++ ?
IMMUNE +++ este o combinație de Blend Opti-Shield, Life-C Amestec și un aer Herb și Botanică, așa că nu este doar un alt produs Vitamina C. Vitamina C, care este în IMMUNE +++ este alimentat de un sistem unic de livrare care face mai puternic și mai eficace decât comun Vitamina C produse pe piață astăzi.
Î: Dacă aș avea un timp greu înghițire suplimente, pot să se pisa în sus IMMUNE +++ și pune-l în mâncare sau băuturi?
Da, puteți pisa în sus tableta și adăugați-l la alimente sau băuturi.
                     
DIGESTIVE +++
Î: Cate capsule sunt în fiecare sticlă de DIGESTIVE +++ ?
Fiecare flacon de DIGESTIVE +++ conține 30 de capsule.
Î: Când e mai potrivit de luat DIGESTIVE +++ ?
DIGESTIV +++ este cel mai bine ia una la două ori pe zi aproximativ 15 de minute înainte de ora mesei.
Î: Cate DIGESTIVE +++ capsule ar trebui să ia?
Utilizarea propus pentru DIGESTIV +++ este de 1-2 capsule pe zi.
Î: Ce dacă eu iau deja un alt supliment enzimatic prebiotic, probiotic și / sau digestiv?
DIGESTIVE +++ oferă un probiotic superior care este alimentat de un amestec Prebiotic puternic și natural, în plus față de enzime digestive esențiale pentru absorbția maximă de nutrienți, eliminând nevoia de trei suplimente diferite
Î: Care este diferența dintre un probiotic și prebiotic un?
Probioticele sunt vii, bacterii benefice care ajută la menținerea bacteriile bune din tractul intestinal, care sunt esențiale pentru menținerea intestinul gros sănătos. Prebioticele sunt ingrediente alimentare de bază non-viață, care alimentează probiotice pentru a ajuta la bacterii bune să crească.
Î: Nu este bacteriile rele pentru tine?
Când vine vorba de intestinul gros, există bacterii "bune" sau sanatoase, cum ar fi probiotice, bacterii și "rele" sau patogene, care pot provoca o multitudine de probleme de sănătate. Probioticele sunt bacterii "bune", care sunt esențiale pentru menținerea sănătății intestinale.
Î: Ce dacă am deja un sistem digestiv care funcționează bine?
Probleme asociate cu sistemul digestiv sunt adesea dificil de recunoscut până se transforma in ceva mult mai grav. De aceea, este important să ia măsurile necesare pentru a menține stare bună de sănătate digestiv pe tot parcursul vietii noastre.
Î: Unde pot găsi DIGESTIVE +++ azi?
În timp ce nu aveți nevoie de o rețetă pentru DIGESTIVE +++ , aceasta nu este încă disponibil peste tot. Dacă sunteți interesat în a lua DIGESTIVE +++ , sau ar la fel ca mai multe informatii despre produsul, va rugam sa contactati un Proprietar LifePharm Global Network Independent Business.