DIGESTIVE+++

Informatii DIGESTIVE+++ http://youtu.be/rbzGmj8Xavk
Ca o componentă de bază a auto-vindecării din corpul uman, sistemul digestiv este o combinație de organe care transformă hrana în nutrienți necesari pentru creștere, energie și reparare și a cărei importanțe nu poate fi supraevaluată. Adesea noi căutăm soluții pentru a ajuta la atenuarea efectelor diverselor alimente în organism, dar multe problme de sănătate încep în sistemul digestiv.
LPGN DIGESTIV este un complex pentru o sănătate digestivă completă în cel mai accesibil mod. Un supliment zilnic compus din ingredinete sigure și eficiente alese special pentru a conduce la sănătate digestivă pentru a obține cel mai mult din ce intoduci în corpul tău.
Ce poate face DIGESTIV pentru tine?
LPGN DIGESTIV combină un Probiotic Stabil, un mix Prebiotic și un mix cuprinzător de Enzime care ajută la o sănătate intestinală, ajută la indigestie și întărește absorbția de nutrienți. Vine sub formă de gel pentru o mai bună biovalabilitate și livrare.
Probiotic
Bacillus Coagulans (1.5 miliarde CFU) este un Probiotic ce este formator de spori bacterieni astfel că este rigid, neperisabil și rezistent la căldură. Ajută la întărirea echilibrului bacterial pentru a menține sănătos intestinul gros și pentru a-l face să funcționeze bine în timp ce neutralizează acidul din stomac.
Mixul Prebiotic
Short-chain Fructooligosaccharides(fructo-oligo-zaharide), Anghinare de Ierusalim, Frunze de Păpădie și Rădăcină de Yacot compune mixul de Prebiotic, ce ajută la alimentarea Probioticului astfel încât poate ajunge în siguranță în intestinul gros pentru un beneficiu maxim în timp ajută la neutralizarea acidului în stomac.
Mixul de Enzime
Acest Complex de Enzime își îndeplinește funcția în intestinul subțire și ajută la absorbția nutrienților din:
- Proteine: Protează, Peptidaza
- Carbohidratii: Amilaza, Glucoamylase
- Zaharuri: Invertază, Acid maltaza
- Grăsimi: Lipaza
- Alpha-galactozidaza a ajuta la digestia zaharuri se gasesc in legume si legume crucifere
- Lactază pentru a ajuta digestia zaharuri gasite in lapte si produse lactate
Caracteristici și beneficii
Echilibru bacterian îmbunătățit, pentru a menține intestinul gros sănătos și o funcționare buna.
Acidul neutralizeaza în stomac, pentru a ajuta la eliminarea disconfortului gastric și balonare, ajuta la buna digestie a alimentelor si absorbtia nutrientilor din proteine, glucide, zaharuri și grăsimi.
   
LAMIDERM APEX
LAMIDERM APEX rejuvenates skin  http://docdro.id/50qjMf7 https://youtu.be/--pKwseln84