IMMUNE+++

IMMUNE+++, este un produs imunitar avansat http://youtu.be/AIfAOe-iJBs
Sistemul imunitar al organismului, dupa cum se cunoaste, reprezinta apărarea naturală a corpului impotriva virusurilor periculosi și a bacteriilor, care sunt peste tot în mediul înconjurător, atât în interior cât și în exterior. Sistemul nostru imunitar este o rețea de celule albe din sange, care pot recunoaste, ataca si distrug substanțele străine înainte ca acestea sa poata provoca daune grave corpului. Acum mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar si sa fortificam organismul împotriva asaltului de virusi.
Ce poate face pentru tine IMMUNE+++ ?
IMUNE+++ este o formulă de apărare tripla, provine de la ingrediente naturale de înaltă calitate, care sunt dovedite sigure si eficiente pentru a consolida sistemul imunitar.
IMUNE+++ este o formula cu o acoperire enterică care ajuta organismul sa reziste la condițiile acide din stomac. Aceasta protejează suplimentul de dizolvare în stomac, permițându-i să ajungă la intestinul subtire pentru absorbția corectă.
IMMUNE+++ combina trei amestecuri de proprietate: Blend Opti-Shield
Complex polizaharidelor
Complex polizaharidelor
Acest complex creste numărul de celule T, celule B, si Natural Killer Cells (celule NK), prima linie de apărare a sistemului imunitar impotriva agentilor patogeni si bacteriile cele mai periculoase.
Reishi, Maitake și Turcia coada Ciuperci
Cu proprietati anti-bacteriene și anti-virale, cele trei ciuperci dau organismului instrumentele de care are nevoie pentru a lupta impotriva virusilor si bacteriile prin stimularea celulelor T și activitatea celulelor NK.
Life-C Blend
Acest amestec conține Vitamina C (Acid Ascorbic) cu un sistem de livrare unic (Citrus Bioflavonoids and Lipid Metabolites) astefl încât să pătrundă în organism mai rapid și să rămână pe o perioadă mai mare pentru a susține o imnunitate sănătoasă, întărirea sănătații imnunității, reacția imnunității și reducerea inflamației.
Herb & Botanical Blend
Combinația de produse naturale cu continut ridicat de vitamina C: Camu Camu, Acerola, Ashwagandha, Catina, Rodie, generează un centru de putere de imunitate la virusuri si infectii.